Zonsopkomstclinic zaterdag 17 september

Zonsopkomstclinic zaterdag 17 september op de Holterberg
Unieke parcoursverkenning van de Diepe Hel Holterbergloop 2016

Na de succesvolle Volle Maan Loop in 2015 in combinatie met een cabaretvoorstelling van Dolf Jansen heeft de commissie dit jaar weer iets nieuws bedacht. De zogenaamde Zonsopkomstclinic op zaterdag 17 september aanstaande. ‘Het is uniek en nog nooit eerder gedaan. We houden van vernieuwing en willen graag origineel zijn’, aldus Meindert Koopman voorzitter van de Diepe Hel Holterbergloop die zaterdag 29 oktober voor de 29e keer wordt georganiseerd.

Vroege Vogels
Onder de hardlopers is de avond of de vroege ochtend erg populair. De zaterdag is voor de meeste mensen een dag waarbij er veel activiteiten op het programma staan. ‘Daarom hebben wij gekozen voor een loop waarbij iedere deelnemer nog wat aan de dag heeft’. De Zonsopkomstloop start om 07.00 uur op de Holterberg. Er wordt getraind in groepen van hetzelfde niveau. Het parcours van de hardloopwedstrijd kan worden verkent op de autovrije Holterberg met opkomende zon. Na de training, rond de klok van 08.30 uur gaan we gezamenlijk ontbijten met een uitgebreid ontbijtbuffet speciaal voor de hardlopers bij Woody’s. De kosten zijn € 12,50 per persoon. Inschrijven kan via de de volgende link: http://www.diepehelholterbergloop.nl/inschrijfformulier-zonsopkomst-loop-dhhlp/

Diepe Hel Holterbergloop zaterdag 29 oktober 2016
De Diepe Hel Holterbergloop, één van de mooiste hardloopwedstrijden van Nederland. Hardlopen in de herfsttinten van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Een echte ‘must do’ wedstrijd voor de hardloopfans. De 29e editie staat op de agenda voor zaterdag 29 oktober 2016. Dit jaar is de finish in het centrum van Nijverdal.