Theaterfestival Lochem

Het Theaterfestival is een dag voor jong en oud. Voor kinderen is er een uitgebreid programma. De kids kunnen knutselen, zich laten schminken, een zangworkshop volgen van Marin Krabbenborg en kijken naar de professionele poppenkast voorstelling van Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap.

Daarnaast is nog een spectaculair programma met optredens van Janssical Muziektheater, Vocal Group EigenWijs, Robert Baarda (veelzijdig acteur, singer- songwriter en theatermaker), Mart Hillen(fingerstyle-gitarist), zangworkshop van Rogier IJmker, straattheater onderweg van Jansstroep, een backstage tour in Schouwburg Lochem onder leiding van technicus Kevin en als klap op de vuurpijl de afsluiter cabaretier Leon van der Zanden.

Straattheater Onder de Linden door Jansstroep
‘Tijdens de route die u loopt vanaf Schouwburg Lochem naar het Jansstheater, wordt u getrakteerd op straattheater. De legende ‘Onder de Linden’ wordt gespeeld door Jansstroep. De verschillende personages langs de route vertellen elk hun eigen verhaal over de bijzondere legende.

Entree Theaterfestival: €10,- (t/m 12 jaar € 5,-).
Kaarten zijn nu te koop via Schouwburg Lochem.

Voor Jansstheater, Schouwburg Lochem en Stichting Janssmaatje heb ik diverse fondsen aangeschreven en financiele middelen bij elkaar gehaald om dit project mede mogelijk te maken. Daarnaast heb ik in samenwerking met Schouwburg Lochem de marketing en communicatie van dit project op mij genomen.