Over Tetske

In 1987 op 12 oktober werd ik geboren in Lochem. Ik heb nooit ergens anders gewoond, ik hou van Lochem! In mijn werk kun je dit ook absoluut terugzien. Tijdens het bedenken en organiseren van Lochemse activiteiten ben ik zichtbaar en actief. 

Voordat ik voor mijzelf begon, heb ik twee studies afgerond: MBO Marketing & Communicatie en HBO Technische Bedrijfskunde. Al die technische én commerciële kennis heb ik kunnen bundelen in uitdagende banen in verschillende branches. Ik vond het leuk om steeds een nieuw project bij een compleet ander bedrijf aan te gaan. Dat projectmatige trok mij zó aan, ik besloot dat ik niets anders meer wilde.

Sinds 2013 ben ik daarom trotse eigenaresse van Tetske: Fikst ‘t. Hét communicatie-, meedenk-, ‘zo-gaan-we-het-doen!’, organisatie-, support-, marketing-, én adviesbureau voor iedere ondernemer die wel een beetje hulp kan gebruiken. 

Ik heb mijn familieleden, klanten, oud-collega’s en partners gevraagd mij in een paar steekwoorden te omschrijven. En dit kwam eruit: Structuur, initiatief, gedreven, no-nonsense, aanpakken, sterke organisator, eerlijk, doet wat zij belooft, Tetske Fikst ‘t écht!

Sinds 2018 mag ik mij prijzen met een geweldig team fiksers. Gelukkig hoef ik het niet allemaal meer alleen te doen. Benieuwd wie dat zijn?