Contact

Tetske

Tetske Rouweler
info@tetske.nl
06 13 100 239
Aanwezig > bijna altijd
Afwezig van 27 juli t/m 16 augustus 2020

Tetske fikst eigenlijk van alles en zet zich in om iedere opdracht van klein tot groot zowel creatief, administratief en volgens planning succesvol af te ronden en te coordineren. Daarnaast actief voor de organisatie van events, programmabureau van de IKL en Vastgoedrapportage. 

Waar kun je Tetske blij mee maken? Koen & Lena, Nieuwe Nike's, Queen (de band), New York, lekker lunchen, Apple, Lochem, thee en de Indonesische keuken.   

 

Lotte

Lotte Uenk

lotte@tetske.nl

06 44 364 861
Aanwezig op maandag t/m donderdag
Afwezig van 3 juli t/m 31 juli 2020

Lotte is een veelzijdige fikser en kan snel schakelen voor jou tussen social media abonnement, digitale nieuwsbrief of de complete organisatie van een event. Daarnaast is zij regelmatig op pad met de camera om mooie videobeelden te schieten en vervolgens te monteren. 

 

Waarmee maak je Lotte blij? Guus de hond, citytrippen, skiën, wandelen en lekker eten. 

 

    

  

 

Judith

Judith van den Beld
judith@tetske.nl
06 17 323 491
Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag

Judith fikst voor jou grafische vormgeving, social media en het uitdenken van diverse leuke marketing of communicatie acties. Daarnaast is zij ook te vinden op diverse events die wij organiseren als gasthost of productieleider/assistent. 

 

Waarmee maak je Judith blij? Lola (dochter), Sjaak (hond), rock (&roll), Schotland, vintage, speciaalbier, fotograferen en loempia's. 

 

 

 

 

Fleur

Fleur Veeze - Hanning
fleur@tetske.nl
06 17 296 203
Aanwezig op dinsdag en donderdag
Afwezig vanaf 20 juli (verlof)


Fleur houdt zich bezig met diverse social media abonnementen en ondersteunt alle andere fiksers op het gebied van PR, Marketing en Communicatie bij onze evenementen en de grotere projecten. Lekker veelzijdig, gastvrij en altijd vrolijk!

 

Waarmee maak je Fleur blij? Reizen, fitness, skien, lekker eten/drinken en andere gezelligheid.  

 

Marlie

Marlie Nieuwenhuis
marlie@tetske.nl 
06 4081 2222
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag
Afwezig van 3 t/m 14 augustus 2020

 

Met haar oog voor detail zet Marlie zich breed in bij Tetske. Of het nu gaat om fotografie, grafisch vormgeving of een video? Ze is van (bijna) alle markten thuis. Zij is de nieuwste fikser in ons midden, dus je maakt vast snel kennis met haar!  

 

Waar wordt Marlie blij van? Een lekkere cappuccino, gezelligheid, flauwe woordgrapjes op z'n tijd en een

vakantie naar Texel.