Contact

Tetske

Tetske Rouweler
info@tetske.nl
06 13 100 239
Aanwezig > bijna altijd

Tetske fikst eigenlijk van alles en zet zich in om iedere opdracht van klein tot groot zowel creatief, administratief en volgens planning succesvol af te ronden en te coordineren. Daarnaast actief voor de organisatie van events, programmabureau van de IKL en Vastgoedrapportage. 

Waar kun je Tetske blij mee maken? Koen & Lena, Nieuwe Nike's, Queen (de band), New York, lekker lunchen, Apple, Lochem, thee en de Indonesische keuken.   

 

Lotte

Lotte Uenk

lotte@tetske.nl
06 44 364 861
Aanwezig op dinsdag t/m vrijdag

 

Lotte is een veelzijdige fikser en kan snel schakelen voor jou tussen social media abonnement, digitale nieuwsbrief of de complete organisatie van een event. Daarnaast is zij regelmatig op pad met de camera om mooie videobeelden te schieten en vervolgens te monteren. 

 

Waarmee maak je Lotte blij? Guus de hond, citytrippen, skiën, wandelen en lekker eten. 

 

    

  

 

Judith

Judith van den Beld
judith@tetske.nl
06 17 323 491
Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag
Tot begin mei met verlof! 

Judith fikst voor jou grafische vormgeving, social media en het uitdenken van diverse leuke marketing of communicatie acties. Daarnaast is zij ook te vinden op diverse events die wij organiseren als gasthost of productieleider/assistent. 

 

Waarmee maak je Judith blij? Lola (dochter), Sjaak (hond), rock (&roll), Schotland, vintage, speciaalbier, fotograferen en loempia's. 

 

 

 

 

Fleur

Fleur Veeze - Hanning
fleur@tetske.nl
06 17 296 203
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag


Fleur houdt zich bezig met diverse social media abonnementen en ondersteunt alle andere fiksers op het gebied van PR, Marketing en Communicatie bij onze evenementen en de grotere projecten. Lekker veelzijdig, gastvrij en altijd vrolijk!

 

Waarmee maak je Fleur blij? Reizen, fitness, skien, lekker eten/drinken en andere gezelligheid.  

 

Marlie

Marlie Nieuwenhuis
marlie@tetske.nl 
06 4081 2222
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

 

Met haar oog voor detail zet Marlie zich breed in bij Tetske. Of het nu gaat om fotografie, grafisch vormgeving of een video? Ze is van (bijna) alle markten thuis. Zij is de nieuwste fikser in ons midden, dus je maakt vast snel kennis met haar!  

 

Waar wordt Marlie blij van? Een lekkere cappuccino, gezelligheid, flauwe woordgrapjes op z'n tijd en een

vakantie naar Texel. 

Renate

Renate Rikkers-Lensink
renate@tetske.nl
06 100 709 61
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

 

Renate is sinds kort aan boord, je maakt vast snel kennis met haar. Ze houdt zich als communicatieadviseur vooral bezig met het schrijven van teksten, interviewen van ondernemers en het (communicatief) ondersteunen van verenigingen. Ook van het bedenken en uitvoeren van marketing- en communicatiecampagnes krijgt ze veel energie. Daarnaast ondersteunt ze de andere creatieve fiksers bij evenementen en projecten.


Waar wordt Renate blij van? Lekker buiten sporten; vooral hardlopen en bootcamp zijn favoriet, haar jongens (Finn en Cas), koken en (samen) eten, gezelligheid, koffie, skiën, Italië.